Kunskap & inspiration
Tillbaka till startsidan

Sök till Fler Ungas Almedalsdelegation!

Almedalsveckan är Sveriges största demokratiska mötesplats för samhällsdebatt, där makthavare, politiker och media möts för seminarier, debatter, mingel och de årliga partiledartalen. Syftet är att Almedalsveckan ska vara öppen för allmänheten, en möjlighet att bygga broar mellan medborgare och makthavare, samtidigt som en stor samhällsgrupp utesluts och brister i representation- unga.

Fler Unga är en ideell partipolitiskt obunden uttalat feministisk organisation som drivs av unga, för unga. Därför ska du som söker vara ung, och inte ha partipolitiskt förtroendeuppdrag på nationell nivå eller motsvarande. För att ansöka behöver du också vara medlem i Fler Unga- det är helt gratis!

För att åka med oss till Almedalen behöver du inte ha massa förkunskaper och erfarenheter! Engagemang och intresse går långt. Vi vill ta vara på ungas värdefulla åsikter, öka ungt inflytande såväl i samhället och lyfta ung kompetens. Vi vill se ett öppnare politiskt klimat där samtliga samhällsgrupper inkluderas! Fler Unga tror inte på engagemang utan representation- där unga diskuteras ska unga representeras.

Dessutom får du som förstagångsbesökare stöd från styrelsen, resten av delegationen men också av faddrar som åker med oss just för att du som delegat ska känna dig trygg och hitta rätt i almedalsdjungeln oavsett om det gäller seminarier, hitta billigaste lunchen eller bästa stället att ta en andningspaus på. Missa inte chansen att få vara där det händer, få chansen att ifrågasätta makthavare, träffa nya vänner, sänka medelåldern, lära dig massor och göra din röst hörd i maktens korridorer! Vem om inte du?

Mer info hittar du på flerunga.se
Behöver du inte mer info och vill söka direkt? Då kan du söka här: https://goo.gl/forms/V03wfIc7aUhGdj4d2