Kunskap & inspiration
Tillbaka till startsidan

Vill du sitta i Flickaplattformens styrelse 2021?

Vi söker nu personer som vill vara med att driva Flickaplattformen framåt och få föreningen att utvecklas! Brinner du för barnrättsperspektivet och vill lägga tid för att arbeta med det i praktiken? Kanske har du föreningsvana eller viss erfarenhet av ekonomi och verksamhetsutveckling? Eller har ett intresse för sociala medier, kommunikation och påverkan?

Som styrelseledamot är du förtroendevald och en del av Flickaplattformens framtida utformning. Arbetet är ideellt och en mycket bra erfarenhet om du är intresserad av praktiskt jämställdhetsarbete, kommunikation och politisk påverkan. Uppdraget uppskattas ta ungefär 6–15 timmar i månaden beroende på vad som är på gång i verksamheten.  Vi strävar efter en mångfald i styrelsen. Vi värdesätter därför en blandning av perspektiv, förmågor, bakgrunder och erfarenheter.

FLICKAPLATTFORMEN är en medlemsförening och nätverk för alla aktörer som arbetar med att förbättra och stärka flickors, unga personer med transerfarenhet och unga icke-binäras position i samhället. Tillsammans gör vi större skillnad och skapar förändringar för ett samhälle fritt från förtryck och diskriminering. Vi driver opinion, anordnar politiska sakråd, medlemsträffar, hjälper till med spridning och är en brygga till att påverka makthavare. 

Tveka inte att ansöka redan idag om du är peppad. Nominera dig själv eller någon annan till styrelsen för Flickaplattformen 2021. Skicka iväg din ansökan till valberedning@flickaplattformen.se

Med vänlig hälsning,
Valberedning Flickaplattformen 20/21

Sarah Delshad
Stina Odlingson
Gisela Rossi Santillan