Medlemsaktör
Tillbaka till startsidan

Amandas Fritidsgård

En trygg plats för alla som identiferar sig som tjejer, där de kan bygga upp systerskap och gemenskap och kärlek,där de får vara sig själva utan att någon kritiserar och kommenterar dem, där en får vara sig själv och den person en är. Bygga upp sitt självförtroende och skapa nya vänskapsband. Vi kommer att stötta alla som identiferar sig som tjejer.

Vi kommer att ha olika aktiviteter med tjejerna där vi kommer att bygga på självförtroende och stärka systerskapet med tjejerna, vi kommer att föreläsa för tjejerna om mobbing och dåligt självförtroende, vi kommer att anställa kurator och psykologer så att tjejerna får känna att det är någon som bryr sig om dem och finns där för att hjälpa och att tjejerna kan prata med någon om allt mellan himmel och jord.

Vi kommer att coacha tjejerna och hjälpa tjejerna att söka jobb och bygga på sitt självförtroende och att jobba med sig själva och med olika aktiviteter som t.ex. att gå en självförsvar kurs så vill vi få tjejerna att må bättre och bli starka i sig själv och baka för att bygga upp en gemenskap och bygga upp systerskapet. Vi kommer ha aktiveter som teaterbesök, bio, kommer att göra aktiveter som tjejerna tycker om att göra och tjejerna kommer att få komma med förslag på aktiviteter som tjejerna vill göra.