Tillbaka till startsidan

Flickadagen 2021

Välkomna till vårt firande av internationella flickadagen 2021!

Kul att du vill fira Flickadagen med oss. Vi kommer att köra digitalt men lovar att det blir en interaktiv dag fylld med workshops och samtal. Vårt mål är att du ska gå ifrån den här dagen fylld av energi och verktyg för att leda dig själv och andra i aktivism och peppad på att föra dialog med makthavare. Du kommer också att få träffa våra fantastiska förebilder och Flickaexperter. Tillsammans skapar vi förändring och utveckling!

 

Anmälan hittar du längst ner på sidan. Anmäl dig senast torsdagen den 14 oktober.

Var: Digitalt via Zoom
När: Lördagen den 16 oktober 2021
Tid: 10:00-16:00
Kostnad: Gratis! Vi bjuder på hemkörd lunch under dagen och för dig som inte har möjlighet att sitta hemifrån och delta finns det möjlighet att få sitta på en bokad plats istället.

Temat för dagen är Våld i nära relationer, med fokus på relationer bland unga. Dagen processleds av tjej- och kvinnojouren Fempowerment som har lång erfarenhet av att bedriva förebyggande arbete med kvinnor, män, ickebinära, personer med transerfarenhet och unga. Vi får även besök av StreetGäris som är en folk- och opinionsbildande förening som samlar tusentals power-gäris.

Alla samtal sker i trygga rum, fria från vuxnas åsikter och öron. För att alla ska få ta plats och komma till tals kommer samtalen att ledas av våra flickaexperter, som själva är unga och är vana att leda andra.

För att få så bra samtal som möjligt i Zoom kommer det vara begränsade antal deltagarplatser, så det är viktigt att du anmäler dig så snabbt som möjligt! Du vet att du har en garanterad plats när du får en bekräftelse på att vi mottagit och registrerat din anmälan, per mail. För att delta behöver du ha tillgång till dator/mobil med mikrofon och kamera.

Vid frågor angående kan du kontakta oss på Flickaplattformen på info@flickaplattformen.se