Tillbaka till startsidan

Ansök och bli flickaaktör i oss!

Flickaplattformen är en medlemsförening och nätverk för ideella föreningar som arbetar med att förbättra och stärka flickors, unga personer med transerfarenhet och unga icke-binäras position i samhället. Endast de som ställer sig bakom Flickaplattformens värdegrund kan godkännas och bli flickaaktörer i Flickaplattformen. När ansökan är inne så behöver den först godkännas av vår styrelse. Styrelsen sammanträder en gång varje månad. Efter styreslen godkänt er ansökan så kan ni betala in medlemsavgiften.  Medlemsskapet kostar 25 kr och betalas in via bankgiro 5293-9659. Skriv er förenings namn när ni sätter in pengarna.

Läs om vår värdegrund.
Kontaktperson
Enbart ideella föreningar med ett organisationsnummer kan bli flickaaktörer i Flickaplattformen. Det är gratis och görs via skatteverkets hemsida.
Beskriv er verksamhet.
Har ni exempelvis något material, metod och/eller utbildning ni vill sprida inom Flickaplattformen?
För att kunna ha ett korrekt underlag när vi söker bidrag så behöver vi samla in denna typ av uppgifter.
För att kunna ha ett korrekt underlag när vi söker bidrag så behöver vi samla in denna typ av uppgifter. Vi bryr oss inte om juridiskt kön i vår verksamhet och arbetar transinkluderande, men för att kunna söka pengar så avkrävs vi på denna typen av upplysningar.
För att kunna ha ett korrekt underlag när vi söker bidrag så behöver vi samla in denna typ av uppgifter.